Open menu

2. Циклова комісія загальноосвітніх та загальнотехнічних дисциплін

Основним завданням циклової комісії є забезпечення професійної та практичної підготовки фахівців із фізико-математичних та природничих дисциплін за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр.

Проблема, над якою працює ЦК: «Розвиток творчого мислення студентів на заняттях з дисциплін фізико-математичного та природничого циклу з використанням інформаційних технологій».

Циклова комісія  забезпечує викладання таких дисциплін як: математика, вища математика, статистика, фізика і астрономія, фізика, хімія, біологія, інформатика, комп’ютерна техніка та інформаційні технології, комп’ютерна техніка та телекомунікації, основи інформатики і обчислювальної техніки, комп’ютерні технології в юридичній діяльності, інформаційні системи та технології, інформатика і обчислювальна техніка, комп'ютерна техніка та основи комп'ютерного моделювання, інформаційні технології та програмування.

Для забезпечення якості освітнього процесу обладнано спеціалізовані кабінети математики, фізики, хімії та інформатики.

Викладачі циклової комісії активно співпрацюють з усіма комісіями ВСП «МФК ДВНЗ «ПДТУ», впроваджують інноваційні форми і методи навчання, регулярно публікують статті у фахових виданнях, беруть участь у наукових конференціях різних рівнів.

Голова комісії - Полякова Л.А.
 
 
Викладацький склад комісії :
П.І.Б. викладача Посада Посилання
 Балашова Л.В.  викладач  сторінка викладача
 Поклонська К.О.  викладач  сторінка викладача
 Шабанець С.О.  викладач сторінка викладача
 Скрипченко О.О.  викладач  сторінка викладача
 Савченко А.С.  викладач сторінка викладача